Welcome message!

Despre ThermoNox

Combaterea non toxica a daunatorilor prin procedura de
tratament termic ThermoNox

Thermonox2

     Tratamentul termic Thermonox are ca principiu tratamentul pe baza de caldura, unde toate insectele (in toate etapele de dezvoltare) sunt distruse datorita coagularii proteinelor din corpul acestora. Insectele nu sunt capabile sa-si reduca temperatura corporala prin transpiratie sau respiratie.

      Temperatura in spatiul tratat se ridica la aproximativ 50-55 grade C prin controlarea automata a aparatului thermonox, in functie de tipul de insecte, precum si de spatiul in care se face tratamentul.

      Timpul estimat pentru un tratament termic prin procedeul Thermonox variaza intre 48-72 h, dar poate fi si mai scazut in cazul in care spatiul sau obiectul care va fi supus tratamentului permit acest lucru.

       Tratamentul termic prin procedeul Thermonox se poate aplica pt combaterea tuturor tipurilor de insecte, inclusiv pt combaterea daunatorilor din lemn si derivate din lemn.

 

Avantajele procesului ThermoNox:

  • Fara substante chimice;
  • Functioneaza fara reziduri sau mirosuri;
  • 100% efect letal pt insecta adulta, nimfa si ouq printr-un singur tratament;
  • Nedezvoltarea rezistentei la tratament;
  • Penetrarea in cele mai profunde crapaturi care, prin alte tratamente nu s-arputea realiza;
  • Singurul produs care nu ia foc in contact cu produse inflamabile;
  • Tratamentul nu produce daune, deoarece spatiul este incalzit progresiv la temperatura de 50 -55 grade C;
  • Mulți ani de dezvoltare și îmbunătățire a cuptorului termic de dezinsecție ThermoNox (toate certificările și examinările curente au fost îndeplinite)

Suntem singura companie abilitata de producatorul ThermoNox GmbH (Germania) sa efectueze tratamente specifice prin procedura tratament termic pe teritoriul Romaniei;

Compania noastra ofera preturi atractive pentru tratamentele termice prin procedura ThermoNox.

Cotatia de pret pentru tratamentul termic cu procedura ThermoNox se solicita numai dupa ce un specialist al companiei va evalua spatiul si obiectele care urmeaza sa fie supuse tratamentului.