Welcome message!

Prezentare Paflora

Fondata in anul 1992, PAFLORA IMPEX SRL este astazi in topul firmelor in domeniu, iar orientarea catre client reprezinta o componenta de baza a politicii sale.

Activitatea noastra s-a dezvoltat continuu si s-a diversificat de la an la an.

Roadele muncii noastre le culegem in fiecare an, regasindu-ne pe primele locuri in topurile firmelor de profil, realizate atat pe Bucuresti cat si pe intreaga tara.

Ne-am fixat ca obiective prestarea unor servicii de cât mai buna calitate, in conditiile asigurarii si mentinerii conditiilor de mediu, sanatate si securitate ocupationala in toate locurile de munca, pentru toti angajatii si colaboratorii nostri.

Am implementat si mentinem un sistem de management  integrat calitate-mediu-sanatate si securitate ocupationala in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2004 si OHSAS 18001:2007, ale carui performante le imbunatatim continuu.

Obiectivele noastre sunt:

  1. Mentinerea increderii dobindite de actualii clienti si castigarea increderii unui numar cat mai mare de noi clienti, prin asigurarea de servicii de cea mai buna calitate, in conformitate cu standardul ISO 9001:2008.
  2. Prestarea de servicii la costuri avantajoase, prin utilizarea eficienta a resurselor, inclusiv a celor naturale, actionand preventiv pentru protejarea mediului, in conformitate  cu standardul SR EN ISO 14001:2005 si cu cerintele legale.
  3. Asigurarea, mentinerea si imbunatatirea conditiilor de sanatate si securitate ocupationala in toate locurile de munca, pentru prevenirea accidentelor si imbolnavirilor,  prin implementarea standardului OHSAS 18001:2007 privind sanatatea si securitatea ocupationala si prin conformarea cu cerintele legale;
  4. Cresterea eficacitatii si eficientei proceselor, in conditiile prestarii de servicii care sa indeplineasca cerintele clientului, cerintele legale si reglementate aplicabile, precum si cerintele proprii organizatiei.
  5. Intretinerea de relatii stranse de colaborare si consultare cu toti partenerii.
  6. Crearea unei culturi a calitatii si a unui mediu adecvat in vederea participarii tuturor angajatilor la realizarea obiectivelor si imbunatatirea continua a performantelor organizatiei.
  7. Imbunatatirea continua a performantelor prin mentinerea unui sistem de management integrat calitate-mediu-sanatate si securitate ocupationala.
  8. Asigurarea resurselor materiale si umane necesare punerii in aplicare a tuturor obiectivelor de mai sus.

Consideram aceste obiective pe care ni le-am fixat ca o responsabilitate pentru toţi angajaţii firmei faţa de clienţii noştri şi faţa de parteneri, lansând totodata un apel pentru o participare activa, responsabila şi energica la realizarea lor.